Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2022-2023 BAHAR YARIYILI II. ÖĞRETİM TEZSİZ ve UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS SONUÇLARI VE KAYITLARI HAKKINDA (11/01/2023)

2022-2023 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI II. ÖĞRETİM TEZSİZ ve UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS SONUÇLARI VE KAYITLARI 

 

Enstitümüz Tezsiz ve Uzaktan Öğretim Yüksek Lisans programlarına yerleşmeye hak kazanan Asil ve Yedek adaylar, web sitemizde ilan edilmiştir.

 

II. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

 

-Eğitim Yönetimi,Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi (II. Öğretim) Başvuru Sonuçları için tıklayınız.

 

-İşletme (II. Öğretim) Başvuru Sonuçları için tıklayınız. (Başvuran kişi sayısı 20'den az olduğu için program açılmayacaktır)

 

-İktisat (II. Öğretim) Başvuru Sonuçları için tıklayınız. (Başvuran kişi sayısı 20'den az olduğu için program açılmayacaktır)

 

-Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (II. Öğretim) Başvuru Sonuçları için tıklayınız.

 

 

UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

 

-Yönetim ve Organizasyon Uzaktan Öğretim Başvuru sonuçları için tıklayınız.

 

-Finansal Raporlama ve Denetim Uzaktan Öğretim Başvuru sonuçları için tıklayınız.

 

 

 

                                          KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

  1. Kesin Kayıt Başvuru Formu (Tıklayınız.)
  2. Lisans Mezuniyet Belgesinin aslı veya noter onaylı sureti ya da diplomanın alındığı kurumdan aslı gibidir onaylı sureti.(e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilecektir.)
  3. Transkript noter onaylı sureti ya da transkriptin alındığı kurumdan aslı gibidir onaylı sureti. (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilecektir.)
  4. Nüfus Cüzdanının fotokopisi veya e-devletten alınacak Nüfus Kayıt Örneği,
  5. Adli Sicil Kaydı (e-devlet çıktısı son üç ayda alınmış olmalıdır.)
  6. Erkek öğrencilerin askerlik sevk tehirleri yapılmak üzere Askerlik Durum Belgesi (e-devlet çıktısı son üç ayda alınmış olmalıdır) ve askerlik erteleme dilekçesi (Tıklayınız).
  7. 4 adet vesikalık fotoğraf, (Son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır.)
  8. Öğrenim ücretinin yatırıldığına dair dekont. Açıklamada T.C. No, program ismi ve ad-soyad yazılmalıdır. (Kayıt işlemi gerçekleştirilmeyen adayın yatırdığı ücret iade edilecektir) (Öğrenim ücreti 10.000 TL'dir. İki eşit taksitte alınır. İlk taksit olan 5.000 TL kayıt esnasında ödenir.)
  9. Yedek kayıt hakkı kazanan aday öğrencilerin listesi 16.01.2023 günü mesai bitiminden sonra Enstitümüz internet sayfasında ilan edilecektir.
  10. Adayların kesin kayıt işlemleri şahsen, noter vekâleti veya kargo yoluyla yapılacaktır. Başvuru bilgilerinin yanlış beyan edilmesi halinde adayların kesin kayıtları yapılmayacaktır.

KARGO YOLUYLA BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE!!!

  1. Kargo yoluyla yapılan başvuru sürecindeki bütün sorumluluk (gecikme, kaybolma, eksik evrak vb. durumlar) aday öğrenciye aittir. Enstitümüz bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul etmeyecektir.
  2. Asıl kayıt hakkı kazanan aday öğrencilerin eğitim ücretlerini online banka sistemi ya da aşağıda belirtilen IBAN numaralarına en geç 13.01.2023 cuma saat 16:00’ya kadar yatırıp dekontlarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine ulaştırmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra gelecek dekontlar enstitümüz tarafından kabul edilmeyecek ve iade olacaktır.
  3. Dekontlarını yatıran adayların dosyalarını dekontla beraber en geç 13.01.2023 tarihine kadar kargoya vermiş olmaları gerekmektedir.
  4. Adayların, kargo ile gönderdikleri  kesin kayıt evraklarının  Müdürlüğümüze  ulaşıp ulaşmadığını doğrulamak amacıyla telefon veya e-mail göndermemeleri; evrakın takibini ilgili kargo firmasının online sistemi üzerinden yapmaları gerekmektedir.

 

 

 

 HALK BANKASI ONLİNE ÖDEME SİSTEMİ ÜRETİNDEN ÖĞRENİM ÜCRETİ YATIRMA

Öğrenim Ücreti Ödemesi TC Kimlik Numarası ile Türkiye'de bulunan herhangi bir Halk Bankası ATM'sinden, İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılığı üzerinden yapılabilir.

 

 HALK BANKASI EFT/HAVALE İLE ÖĞRENİM ÜCRETİ YATIRMA

HESAP ADI: KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

BANKA ADI: HALK BANKASI KASTAMONU ŞB.

 II. ÖĞRETİM TEZSİZ Y. L. IBAN NO: TR 6200 0120 0948 2000 0400 0159

UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ Y. L. IBAN NO: TR 2400 0120 0948 2000 0400 0164

 

 

KARGO ADRESİ:

 SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ-Kuzeykent Mah. Org. Atilla Ateş Paşa Cad. No: 15 MERKEZ- KASTAMONU (İLETİŞİM FAKÜLTESİ BİNASI GİRİŞ KATI)