Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2022-2023 Bahar Yarıyılı Öğrenci Alımı Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar (26/01/2023)

 

2022-2023 Bahar Yarıyılı Öğrenci Alımı Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar web sitemizde ilan edilmiştir.

 

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans Yedek Liste Sonuçları için tıklayınız.

 

 

NOT: DİĞER TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINDA YEDEK BEKLEYEN ADAY BULUNMADIĞINDAN / KAZANAN ADAYLARIN TAMAMI KAYIT YAPTIRDIĞINDAN YEDEK LİSTE YAYINLANMAMIŞTIR.

 

 

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

  1. Kesin Kayıt Başvuru Formu (Örnek form için tıklayınız)
  2. Lisans Mezuniyet Belgesi ve transkriptin aslı veya noter onaylı sureti ya da alındığı kurumdan aslı gibidir onaylı sureti. (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilecektir.)
  3. Ales Sonuç Belgesi (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilecektir.)
  4. Nüfus Cüzdanının fotokopisi veya e-devletten alınacak Nüfus Kayıt Örneği,
  5. Adli Sicil Kaydı (e-devlet çıktısı son üç ayda alınmış olmalıdır.)
  6. Erkek öğrencilerin askerlik sevk tehirleri yapılmak üzere Askerlik Durum Belgesi (e-devlet çıktısı son üç ayda alınmış olmalıdır) ve askerlik erteleme dilekçesi. (Örnek dilekçe için tıklayınız)
  7. 4 adet vesikalık fotoğraf, (Son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır.)
  8. Başka bir lisansüstü programda kaydı olmadığına dair beyan formu(Örnek beyan formu için tıklayınız.)
  9. Adayların kesin kayıt işlemleri şahsen, noter vekâleti veya kargo yoluyla yapılacaktır. Başvuru bilgilerinin yanlış beyan edilmesi halinde adayların kesin kayıtları yapılmayacaktır.

 

KARGO YOLUYLA BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE!!!

  1. Kargo yoluyla yapılan başvuru sürecindeki bütün sorumluluk (gecikme, kaybolma, eksik evrak vb. durumlar) aday öğrenciye aittir. Enstitümüz bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul etmeyecektir.
  2. Asıl kayıt hakkı kazanan aday öğrencilerin belgelerinin en geç 27 Ocak 2023 CUMA günü mesai bitimine kadar Enstitümüze ulaşmış olması veya 27 Ocak 2023 CUMA günü itibarıyla evrakların kargoya teslim edilmesi ve kargo teslimi yapıldığına dair bilgilendirmenin Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail atılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra gelecek evraklar enstitümüz tarafından kabul edilmeyecek ve iade olacaktır.
  3. Adayların, kargo ile gönderdikleri  kesin kayıt evraklarının  Müdürlüğümüze  ulaşıp ulaşmadığını doğrulamak amacıyla telefon veya e-mail göndermemeleri; evrakın takibini ilgili kargo firmasının online sistemi üzerinden yapmaları gerekmektedir.

 

26/01/2023-27/01/2023 tarihleri arasında kayıt işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

 

KARGO ADRESİ:

 SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ - Kuzeykent Mah. Org. Atilla Ateş Paşa Cad. No: 15 MERKEZ/KASTAMONU (İLETİŞİM FAKÜLTESİ BİNASI GİRİŞ KATI)