Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Müzik Eğitimi Yüksek Lisans Programı Öğrencilerimizden Yıl Sonu Konseri

Üniversitemiz Ahmet Yesevi Konferans Salonunda Müzik Eğitimi Bilim Dalı Yüksek Lisans Programı öğrencilerinin hazırlamış olduğu Yıl Sonu Konseri 02 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Güzel Sanatlar Anabilim Dalı Müzik Eğitimi Bilim Dalı tarafından gerçekleştirilen konsere Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. İbrahim Yenen, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Özgül, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Erdal Tuğcular, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Doç. Sezin Alıcı, Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Müslüm Akın Kumtepe, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerimiz katıldı.

Açılış konuşmalarını yapan Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. İbrahim Yenen, Müziğin evrenselliğinden bahsederek, özgürlüğün en güzel örneğinin müzik olduğunu ve müziğin notalarla kişiye müthiş bir özgürlük alanı verdiğini ifade etti. Konuşmanın sonunda Doç. Dr. İbrahim Yenen, hem konserdeki öğrencilere hem de gelen dinleyicilere teşekkür etti.

Konser solo ve oda müziği performansları olarak iki bölümde gerçekleştirildi. Piyano, Viyolonsel, Gitar, Bağlama ve Flüt enstrümanları ile gerçekleştirilen konser büyük beğeni topladı.

Konser, program sonunda konseri hazırlayan ilgili öğretim elemanlarına teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

• DSC 7305
  • DSC 7319