Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalı Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlik öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Karma Serginin açılışı 03 Mayıs 2019 tarihinde saat 16.00 da Fakültemiz 1. Kat Sergi Salonunda yapıldı.

Serginin açılışı, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAÇAR, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cevdet YAKUPOĞLU, Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalı Başkanı Doç. Serkan İLDEN ve  çok sayıda akademisyen ve öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Doç. Serkan İLDEN’in Sergi Sorumluğunu üstlendiği ve Arş. Gör. Sümeyra İLHAN küratörlüğünde düzenlenen sergide, 51 lisansüstü öğrencisinin farklı konu ve tekniklerden oluşan eserleri sergi izleyicilerinden beğeni topladı.

03-07 Mayıs 2019 tarihleri arsında Fakültemiz 1. Kat Sergi Salonunda açık kalacak olan sergi sanatseverler tarafından izlenebilir.