EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI EYTEPE PROGRAMI DANIŞMANLIKLARI BELİRLENMİŞ OLUP ÖĞRENCİLER ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİNDEN ŞİFRELERİYLE ÖĞRENEBİLECEKLERDİR. İKİNCİ DÖNEMİN SONUNDA EBAT 511 KODLU DÖNEM PROJESİ DERSİNDE ÖĞRENCİLERİN DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYELERİ REHBERLİĞİNDE BİR DÖNEM PROJESİ HAZIRLAMALARI GEREKMEKTEDİR. BU NEDENLE ÖĞRETİM ÜYELERİ İLE ÖĞRENCİLERİN İLETİŞİME GEÇMELERİ GEREKMEKTEDİR. DÖNEM PROJELERİ ENSTİTÜ TEZ YAZIM KILAVUZUNA GÖRE HAZIRLANACAKTIR. ÖĞRENCİLERİN ÖNCEDEN KONULARINI BELİRLEMELERİ SÜRECİN UZAMAMASI İÇİN ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR. ÖĞRETİM ÜYELERİNİN İLETİŞİM BİLGİLERİ AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR.

ÖĞRETİM ÜYELERİ VE E-POSTA ADRESLERİ