ENSTİTÜMÜZ İLE İLETİŞİM KONUSUNDA DUYURU

Enstitümüze kayıtlı öğrenciler, ilgili birim telefon numaralarına ulaşamadıkları durumlarda aşağıdaki yöntemleri takip etmelidir.

1. Lisansüstü öğretim iş ve işleyiş süreçleri ile ilgili bilgi almak için Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı mail adresinden Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine, Ad-Soyadı, Öğrenci Numarası ve bağlı oldukları Anabilim Dalı isimlerini yazarak mail göndermeleri;
  2. Lisansüstü öğretim iş ve işleyiş süreçleri ile ilgili talepte bulunmak için Enstitümüz web sayfasında yer alan “Öğrenci Formları” bölümündeki talebi belirten formun doldurulması veya formatına uygun bir dilekçe ile Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri gerekmektedir.

NOT: Belirtilen özelliklere uygun olmayan mail içerikleri dikkate alınmayacaktır.