YENİ AÇILAN TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI VE İKTİSAT 2. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS EK ÖĞRENCİ ALIM İLANI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI (07/09/2023)

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsüne bağlı ilgili Anabilim Dallarına, 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Öğrenci Alım İlanına Ek Yeni Açılan Tezli Yüksek Lisans programlarına ve İktisat 2. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına öğrenci alımı değerlendirme sonuçları web sayfamızda açıklanmıştır.

Tezli Yüksek Lisans Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

İktisat 2. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

AÇIKLAMALAR

1.Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Tezli Yüksek Lisans Programı için 11/09/2023 pazartesi günü saat 11.00'da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi toplantı salonunda sözlü sınav yapılacaktır.

2. Turizm İşletmeciliği (İngilizce) Tezli Yüksek Lisans Programına başarı sıralamasına göre öğrenci alınacaktır.

3. Kayıt işlemleri 12-14 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.